"MEZUNLARIMIZLA ARKEOLOJİYE DAİR 2" ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü tarafından arkeoloji mezunlarını bir araya getirmek, mesleki kariyer ve deneyimlerini paylaşmak için “Mezunlarımızla Arkeolojiye Dair II” başlıklı çevrim içi söyleşi gerçekleştirildi.

Arkeoloji Bölüm Başkanlığı’nın organize ettiği, moderatörlüğünü Dr. Baki Demirtaş’ın üstlendiği programda mezunların kendi aralarındaki iletişimi ve üniversite ile aidiyet bağlarını güçlendirmek, özellikle mevcut öğrencilerle mezunları bir araya getirmek amaçlanmıştır.

Söyleşi kapsamında Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü mezunlarımızdan;

Hüseyin Erpehlivan - Doç. Dr. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Klasik Arkeoloji ABD

Dilara Delen - İstanbul Diş Sağlığı Müzesi - Müze Koordinatörü

Yağmur Burçak Ganiyusufoğlu - Zhenabia Üretim Müdürü ve Tasarım Asistanı

katılımıyla 06 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen etkinlikte, değişik sektörlerde çalışan arkeoloji mezunlarımızın bugün görev yaptıkları kurumlar, mesleki deneyimleri ve başarılı olmalarının sırlarını öğrencilerimizle paylaştı. Söyleşi konuklarından Bülent Türkmen (Ankara Genel Merkez Arkeologlar Derneği Başkanı) ise teknik sorunlar nedeniyle çevrimiçi etkinliğe katılamamıştır.

Resim

Resim

Resim
Bu içerik 11.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 149 kez okundu.